sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Riku darra

Nyt on darra! Ryyppäsin eilen ihan helvetisti. Ei ollut vieläkään fiilistä lähteä bailaamaan ja kaupasta hain pakotettuna lavallisen sinikylkisiä ja sydän alkoi hakkaamaan tiskillä, enkä voinut ostaa tupakkaa koska en enää muistanut mitä merkkejä on olemassa. Kotiin tullessa kädet tärisivät kun avasin ensimmäisen pöntön, mutta sain kun sainkin sen juotua kunnialla. Lähdin kai erääseen paikalliseen Saipa-kämppään katsomaan ensimmäisiä jaksoja Salatut Elämät sarjasta, ne olivat todella hyvää viihdettä! Pukeuduin myös Riku hahmoksi joka tykkäsi ryypätä, ja nyt on kyllä olo sen mukainen. Myöhemmistä tapahtumista en muista hevon helvettiä.

Aamuinen herääminen oli suoraan HELVETISTÄ, heräsin paniikkiin sillä olin vienyt aikaisemmin viikolla kirpputorille vaatteita myyntiin ja ne piti hakea tänään pois ja jouduin JUOKSEMAAN sinne hirveässä humalassa ja oksensin jo melkein heti ulko-ovesta päästyäni. Kaiken lisäksi vaatteita ei ollut edes mennyt pöytävuokran kattaakseni. Vituttaa aivan helvetisti. Jouduin pysähtymään tuolla aikaisemmin mainitulla Saipa-kämpällä matkalla takaisin sillä luulin kuolevani. Siellä lörjyi krapulaisia ihmisiä ja se vähän paransi oloani että en ollut maailman eniten pilalla oleva ihminen. Eräs asukas oli myöskin kuulemani mukaan kuollettanut puhelinliittymänsä koska oli luullut sen hävinneen ja kävi ilmi että se puhelin olikin ollut koko ajan KESKELLÄ olohuoneen lattiaa...... Onnea!

JOTEN, tänään olen lähinnä: nukkunut. Myös: syönyt kolme näkkäriä porkkanaraasteella. Ehkä kohta: syön viinin lehti kääryleitä ja VARMASTI: katson muutamia jaksoja THE WIRE sarjaa joka on maailman paras sarja. MAAILMAN.

Drink of choice.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti